Menukort

Butik

Bar

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Kontakt

SKRÆDDERSYET GAVEKURV

Byg din egen gavekurv fra Sigma

EN OPLEVELSE I SÆRKLASSE

Hos Sigma Wine ApS tilbyder vi et bredt udvalg af Gavekurve,vingaver og receptionsgaver- samt gavekort i Esbjerg. Vi udtænker også gerne et unikt og skræddersyede koncept til dine kunder, til en receptionsgave med navn og logo. Vores gavekurve indeholder prisvindende vine og spiritus, samt en række spændende specialvarer som lakrids, chokolade, snacks og andre lækre delikatesser.

En gavekurv fra Sigma er den perfekte gave, til den person du ønsker at forkæle lidt ekstra. Om det er en kollega eller bare en du holder af, så vil vores gavekurve med garanti løfte glæden hos enhver vin- og spirituselsker. Vores vine, øl og specialvarer, er nøje udvalgt for at skabe den bedste smagsoplevelse. Vi tilbyder gratis levering i hele Esbjerg og omegn

Bestil en gavekurv fra
Sigma Wine i Esbjerg

Har du lyst til at forkæle dig selv, eller en du holder af med en fantastisk gavekurv, fyldt med spændende og velsmagende specialvarer. Så finder du med garanti det du leder efter hos Sigma. Hvis du mangler en gave til mors dag eller fars dag, så hjælper vi dig også gerne med finde den helt rette løsning.

Har du spørgsmål angående vores gavekurve, eller vil du gerne købe en gavekurv hos Sigma, så kontakt os.
Fang os på telefon 53 57 45 71, eller email booking@sigmawine.dk